مخاطب شناسی

در تبلیغات و روابط عمومی اینکه ما بدانیم داریم با چه کسی صحبت می کنیم از مهترین و شاید حیاتی ترین بخش هاست. سوالات بسیاری را باید در آغاز فعالیت های مربوط به مارکتینگ از خودمان بپرسیم و با پاسخ به آن ها قدم در راه بگذاریم. از اینکه بدانیم مخاطب ما چه جنسیتی دارد، سن و سالش چه حدودی است، میزان درآمد ماهانه اش چقدر است، گرفته تا روحیات و علایقش و به طور کل پرسونای مخاطب (Audience Persona)

پرسونا به پکیجی از انتظارات، ویژگی ها و مدل های فکری و رفتاری مخاطبین یا مشتریان ما اشاره دارد. هرچه بتوانیم به صورت شفاف تر درک کنیم که مخاطب هدف ما کیست و چه ویژگی هایی دارد بهتر می‌توانیم خدمات یا محصولات خود را به او عرضه نماییم. پرسونای مشتری به ما کمک می کند تا بتوانیم راحت تر مشتریان خود را دسته بندی و طبقه بندی کنیم و به اصطلاح بخش بندی یا سگمنتیشن مشتری انجام دهیم.

شرکت ها، سازمان ها و کسب و کارها باید تمامی تلاش خود را انجام دهند تا قبل از تولید محتوا بیشترین اطلاعات را از مخاطب هدف خود به دست آورند. وقتی تولیدکنندگان محتوا بدانند که برای چه گروهی محتوا تولید می‌کنند مسلماً جذب بیشتری هم خواهند داشت.

ویژگی های مخاطب شناسی

تحلیل داده‌ها و اطلاعات مشتریان و مخاطبان در کسب و کارهای مختلف استراتژی کلی را ایجاد می نماید. پس حتما باید از فرصت دنیای نوین دیجیتال مارکتینگ و داده های آن استفاده کرد تا بتوان به موفقیت رسید.

فرم ثبت نام

 

[contact-form-7 id=”4219″ title=”فرم ثبت نام رویداد”]

آخرین مطالب مرتبط