واتساپ و مهم ترین قابلیت های آن

واتساپ و مهم ترین قابلیت های آن

امروزه اپلیکیشن واتساپ تبدیل به یکی از برنامه‌های پرطرفدار و محبوب پیام رسان شده است. قابلیت های واتساپ به عنوان یک اپلیکیشنی که 1/5 میلیارد کاربر دارد، قابلیت‌های چشمگیری است که خیلی از افراد به طور کامل از آن‌ها اطلاعی ندارند.

با توجه به مجازی شدن اکثر امور، انتخاب و نصب یک برنامه‌ی پیام رسان که به سریع‌ترین و بهترین شکل ممکن، ارتباط برقرار کرده و پیام‌های متنی، صوتی و تصویری را بدون مکث ارسال کند از ضروری‌ترین مسائل است. اپلیکیشن واتساپ تمام این ویژگی‌ها را داشته و به عنوان یک پیام رسان خوب در بین مردم شناخته شده است.

در ادامه‌ی این مطلب به بررسی و معرفی قابلیت های واتساپ می‌پردازیم.

مهم‌ترین قابلیت هاي واتساپ

اپلیکیشن واتساپ به عنوان یک برنامه‌ی پیام رسان رایگان برای هر سیستم عاملی نسخه‌ی دانلود جدا داشته و به راحت‌ترین حالت ممکن روی همه‌ی گوشی‌ها نصب می‌شود. به طور کلی برای آسان شدن امور، دانستن تمام قابلیت های واتساپ و استفاده درست از آن‌ها به برقراری بهتر ارتباط کمک ویژه‌ای خواهد کرد. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترین قابلیت های واتساپ اشاره می‌کنیم.

جلوگیری از دانلود و ذخیره شدن خودکار فایل‌های تصویری

در حالت کلی و پیش فرض واتساپ، تنظیمات آن به گونه‌ای است که تمام فایل‌های تصویری ارسال شده توسط افراد و گروه‌های مختلف، به طور خودکار دانلود و ذخیره در گالری گوشی می‌شود. این اتفاق باعث مصرف بیش از حد اینترنت شده و بخش زیادی از حافظه‌ی گوشی را اشغال می‌کند. در صورتی که یکی از مهم‌ترین قابلیت های واتساپ، غیر فعال کردن این دو گزینه است.

برای غیر فعال کردن دانلود خودکار عکس و فیلم در واتساپ، کافی است به قسمت settings، data and strong usage رفته و با انتخاب گزینه‌ی Media auto-download وضعیت نوع دانلود فایل‌های تصویری را مشخص کنید. در ادامه برای غیر فعال کردن گزینه‌ی ذخیره‌ی خودکار نیز می‌توانید به قسمت فوقانی هر کدام از چت‌های موجود مراجعه کرده و با خاموش کردن گزینه‌ی Media Visibility، سیو خودکار آن چت را غیر فعال کنید.

گذاشتن رمز روی واتساپ

گذاشتن رمز روی واتساپ

به هر دلیلی برای داشتن حریم شخصی در گوشی همراه خود، می‌توانید برای اپلیکیشن واتساپ به طور مجزا رمز گذاشته و اصطلاحاً “واتساپ خود را قفل کنید”. با انجام این کار هر بار برای ورود به واتساپ، باید رمز انتخابی را وارد نمایید. لازم به ذکر است که گوشی همراه‌هایی که قابلیت اسکن اثر انگشت دارند، می‌توانند از اثر انگشت خود به عنوان رمز ورود به واتساپ استفاده کنند.

همچنین در قسمت settings، Accounts و Privacy علاوه بر فعال کردن رمز واتساپ، می‌توانید زمان مشخصی را برای قفل شدن خودکار واتساپ خود انتخاب کنید. در نتیجه این مورد نیز جزو یکی از مهم‌ترین قابلیت های واتساپ به شمار می‌رود.

استاتوس گذاشتن و پنهان کردن آن برای بعضی از مخاطبین

یکی از جدیدترین قابلیت های واتساپ، گذاشتن استاتوس در اکانت خود است که در واقع چیزی شبیه همان استوری اینستاگرام خواهد بود؛ به این صورت که عکس، متن یا فیلمی که با مخاطبین خود به اشتراک می‌گذارید برای 24 ساعت ماندگاری داشته و قابل مشاهده و ریپلای کردن است. در هر استاتوس، فیلمی به مدت 30 ‌ثانیه قابل اشتراک گذاری است.

نکته‌ی قابل توجه در این قابلیت واتساپ این است که می‌توانید مخاطبینی که تمایل دارید استاتوس شما را ببینند انتخاب کنید. یا به عبارت دیگر استاتوس خود را از برخی از مخاطبین پنهان کنید. این گزینه نیز چیزی شبیه به قابلیت هاید کردن استوری اینستاگرام یا قابلیت کلوز فرند آن است.

فعال کردن حالت روح

فعال کردن حالت روح

یکی از ویژگی‌های واتساپ که هر کاربری به محض ورود به آن متوجه آن می‌شود این است که، وقتی پیام ارسالی ما دارای دو تیک آبی می‌شود به معنای سین کردن و مشاهده‌ی آن پیام توسط طرف مقابل است. به همین منظور، یکی از جالب‌ترین و کاربردی‌ترین قابلیت های واتساپ این است که این ویژگی را غیر فعال کنید. با انتخاب این گزینه، شما در واتساپ خود حالت روح داشته و بعد از خواندن و دیدن پیام‌هایی که برای شما ارسال می‌شود، وضعیت دو تیک آبی برای طرف مقابل قابل مشاهده نخواهد بود.

متمایز کردن نوتیفیکیشن برخی مخاطبین

همانطور که در گوشی همراه، این قابلت وجود دارد که برای هر مخاطب زنگ تلفن جداگانه گذاشته شود، یکی از جالب‌ترین قابلیت های واتساپ نیز متمایز کردن نوتیفیکیشن بعضی از مخاطبین است. با انجام این کار، سریع‌تر و راحت‌تر متوجه پیام از طرف یک مخاطب خاص می‌شویم.

برای فعال کردن این قابلیت برای مخاطبین مورد نظر، کافی است روی نام کاربر انتخاب ضربه زده و با انتخاب گزینه‌ی Custom Notification تغییرات مورد نظر را اعمال کنید. به طور مثال می‌توانید، صدای خاص و نوع ویبره‌ی متفاوتی برای آن مخاطب انتخاب کنید.

پین کردن و پنهان کردن یک چت

پین کردن و پنهان کردن یک چت

فرقی ندارد که صفحه‌ی چت مورد نظر شما برای یک فرد یا یک گروه خاص باشد، در هر صورت یکی از کاربردی‌ترین قابلیت های واتساپ، پنهان کردن یا پین کردن گفتگوها است. در واقع با پین کردن یک چت در واتساپ، پنجره‌ی آن گفتگوی مورد نظر همیشه بالای صفحه و در زاویه‌ی مستقیم دید خواهد بود و پیدا کردن آن در بین تعداد زیادی از چت‌های موجود، کار راحت‌تری می‌شود.

همچنین پنهان کردن یک صفحه‌ی چت در واتساپ، برای مواقعی که تمایل به بودن نام فرد یا گروه مورد نظر در صفحه‌ی اصلی خود ندارد، بهترین راه است. با پنهان کردن یک پنجره‌ی گفتگو، آن را آرشیو کرده و هر زمان که بخواهید می‌توانید مجدداً آن را به صفحه‌ی اصلی بازگردانید.

دیدن وضعیت پیام‌های ارسالی

همانطور که پیش‌تر گفتیم، هنگامی که یک پیام توسط طرف مقابل دیده می‌شود، دو تیک آبی کنار آن پیام نمایش داده می‌شود. در ادامه، وقتی که یک پیام برای مخاطب مورد نظر ارسال شده و اینترنت آن فرد روشن باشد، دو تیک خاکستری کنار آن پیام و هنگامی که پیام مورد نظر ارسال شود و اینترنت طرف مقابل وصل نباشد، یک تیک خاکستری نمایش داده می‌شود.

در راستای این موضوع، یکی از کاربردی‌ترین قابلیت های واتساپ این است که، متوجه شوید هر کدام از این وضعیت‌ها دقیقاً در چه ساعتی اتفاق افتاده است. به طور مثال می‌توانید متوجه شوید که پیام شما در چه ساعتی ارسال، در چه ساعتی دریافت و در چه ساعتی مشاهده شده است.

ربات واتساپ چیست؟

WhatsApp-Bot

یکی دیگر از اساسی‌ترین قابلیت‌های واتساپ، ربات واتساپ است. در واقع حساب‌های کاربری که به وسیله‌ی نرم افزار و به شکل خودکار عمل می‌کنند، ربات واتساپ هستند که هرکدام از آن‌ها مانند یک کاربر واتساپ واقعی بوده با این تفاوت که برای انجام کارهای خاصی طراحی و برنامه‌ریزی می‌شوند. در خیلی از مواقع مثل ارتباط برقرار کردن با مشتری توسط کسب و کارهای اینترنتی، استفاده از ربات واتساپ بهترین راه حل است.

در آخر

یکی از پرکاربرترین و کاربردی‌ترین اپلیکیشن‌های پیام رسان در بین مردم سراسر جهان واتساپ بوده که به دلیل کارایی آسانی که دارد، توسط قشر مختلف و سنین متفاوتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. قابلیت های واتساپ باعث شده تا این برنامه به یک انتخاب خوب برای برقراری تماس تصویری، تماس صوتی و ارسال پیام برای همه‌ی افراد با هر فاصله‌ای تبدیل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *